1 Haziran 2015 Pazartesi

lanyard

Şık, sağlam ve kullanışlı T-band lanyard ve boyun askı iplerimiz etkinliklerinizin tanıtımı ve kimliklendirme çözümleriniz için idealdir. Son teknoloji üretim çözümlerimiz sayesinde lanyard ve boyun askı iplerinizi istediğiniz şekilde özelleştirebiliyoruz.


Hasta kolbandı yumuşak PVC’ dir. Hastanın kollarına rahatsızlık vermeyecek şekilde kenarları tahriş etmez. Anti-alerjiktir. Bileklik sürtünme ve aşınmaya dayanıklıdır. Bilekliğin uzunluğu bileğin kalınlığına göre ayarlanabilecek lanyard ve çok delikli üretilmiştir.

Hasta kol bandları tek kullanımlıktır. Çıt çıtları kitlendikten sonra açılmaz. % 100 Silikon. Yetişkin, çocuk ve bebek olmak üzere farklı ölçüleri mevcuttur lanyard kısa sürede özel baskı selografi baskı yanında kabartmalı ve gömmeli yapılır. Hızlı teslimat ve ekonomik fiyatlarla,  zengin zemin çeşitleri.
Tekrar kullanılabilen bir çeşit üründür. Tak Çıkart, Silikon Bileklik, Soft PVC, Slap Band ve Tutu Band gibi birçok ürünümüzde bu kullanım mümkündür.

Bu kullanım sayesinde kolbandınızı defalarca tak çıkart yapabilirsiniz. Çok kullanımlı olmasıyla birlikte şık ve rahat özelliklere sahiptir. Kopabilir uç kısmı, etkinliklerde ikram kuponu veya benzeri uygulamalar için kullanılabilir. Şık, sağlam ve kullanışlı kumaş kolbandlarımız etkinliklerinizin tanıtımı ve kimliklendirme çözümleriniz için idealdir. Her renkte üretilebilen ve üzerine istediğiniz renkte baskı yapılabilen lanyard özellikle taklidinin imkansıza yakın olması nedeniyle size güvenli bir çözüm sunar. Yine güvenlik amaçlı tek kullanım özelliği sayesinde bileğe bir kere takıldıktan sonra ancak makasla kesilerek çıkarılabilir ve kolbandını ikinci bir kişinin kullanmasını önler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder